ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό Φασόλια Γίγαντες
1 Φλιτζάνι Τσαγιού Λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Μαϊντανό Ψιλοκομμένο
Άνηθο Ψιλοκομμένο
1/2 Κιλό Τομάτες ή Χυμό
5 Φρέσκα Κρεμμυδάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Από το προηγούμενο βράδυ καθαρίζουμε, πλένουμε και αφήνουμε τα φασόλια να μουλιάσουν. Τα βράζουμε έως ότου μαλακώσουν και μετά τα στραγγίζουμε. Έπειτα τοποθετούμε σε ταψί τα φασόλια, τα κρεμμυδάκια και το λάδι. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, καθώς και τα μπαχαρικά μας (ρίγανη, μαϊντανό, άνηθο ) μαζί με τις τομάτες (ή το χυμό) και λίγο ζουμί από τα βρασμένα φασόλια. Ψήνουμε στο φούρνο στους 250 βαθμούς για μισή ώρα περίπου.