ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Απεντομώσεις Θεσσαλονίκη

Η μεγαλύτερη εταιρεία απεντομώσεων στη Θεσσαλονίκη. Απολυμάνσεις και μυοκτονίες στις πιο προσιτές τιμές με εγγυημένο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούμε τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές απεντόμωσης σεβόμενοι τον χώρο σας και το περιβάλλον.

Συνεργείο Καθαρισμού Θεσσαλονίκη

Η νέα εταιρεία καθαρισμού στην Θεσσαλονίκη. Τα προϊόντα μας είναι οικολογικά και οργανικά, 100% μη χημικά, 100% βιοδιασπώμενα, για ένα καθαρό χώρο και ένα καθαρό πλανήτη. Γι ‘αυτό το Σκουπόξυλο χρησιμοποιεί μόνο προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, μη τοξικά ενώ ταυτόχρονα διατηρούν την ποιότητα του αέρα καθαρή.

Αεροπορικά Εισιτήρια

Προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων με όλες τις αεροπορικές εταιρείες για όλους τους προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία βρείτε τις οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια

Βρεφικό Μασάζ Θεσσαλονίκη

Το βρεφικό μασάζ είναι μια αρχαία τέχνη που περνάει από γενιά σε γενιά εδώ και πολλούς αιώνες και συνδέει βαθιά το γονέα (ή τον φροντιστή) με το μωρό του. Κάνοντας οι γονείς μασάζ στο μωρό τους σφυρηλατούν με αυτόν τον τρόπο τους δεσμούς εμπιστοσύνης και ασφάλειας που είναι τόσο σημαντικοί για τη μελλοντική ανάπτυξή του μωρού τους.