Θεσσαλονίκη

Απεντομώσεις Θεσσαλονίκη

Η μεγαλύτερη εταιρεία απεντομώσεων στη Θεσσαλονίκη. Απολυμάνσεις και μυοκτονίες στις πιο προσιτές τιμές με εγγυημένο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούμε τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές απεντόμωσης σεβόμενοι τον χώρο σας και το περιβάλλον.

Συνεργείο Καθαρισμού Θεσσαλονίκη

Η νέα εταιρεία καθαρισμού στην Θεσσαλονίκη. Τα προϊόντα μας είναι οικολογικά και οργανικά, 100% μη χημικά, 100% βιοδιασπώμενα, για ένα καθαρό χώρο και ένα καθαρό πλανήτη. Γι ‘αυτό το Σκουπόξυλο χρησιμοποιεί μόνο προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, μη τοξικά ενώ ταυτόχρονα διατηρούν την ποιότητα του αέρα καθαρή.

Αεροπορικά Εισιτήρια

Προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων με όλες τις αεροπορικές εταιρείες για όλους τους προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία βρείτε τις οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια

Στρώματα Θεσσαλονίκη

Ο Νο1 πάροχος στρωμάτων στη Βόρεια Ελλάδα. Με πάνω από 100 διαφορετικά στρώματα για να επιλέξετε, το νέο σας στρώμα θα το βρείτε εδώ, στη διάσταση, στον τύπο και στην τιμή που θέλετε!!! Με κάθε αγορά σας προσφέρουμε Δωρεάν Μεταφορά των στρωμάτων στη διεύθυνσή σας!!!

ΙΕΚ Θεσσαλονίκη

Aπό το 1993 ο όμιλος ΠΑΣΤΕΡ εκπαιδεύει στη Θεσσαλονίκη επαγγελματίες που έχουν απορροφηθεί από την αγορά εργασίας τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.  Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης αποδεικνύει σταθερά πως οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ ερχόμαστε πρώτοι στις προτιμήσεις των επιχειρήσεων και των φορέων του δημοσίου