Μυδοπίλαφο με Κίτρινο ρύζι (Μπονέτ)

ρύζι - Θεσσαλονίκη

ΥΛΙΚΑ

1/2 Κιλού Μύδια
1 Ψιλοκομμένο Κρεμμύδι
1 Φλιτζάνι Τσαγιού Λάδι
1 1/2 Κιλό Κίτρινο Ρύζι (Μπόνετ)
4 Φλιτζάνια Νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Άνηθο Ψιλοκομμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σοτάρουμε το κρεμμύδι με λάδι, προσθέτουμε το νερό μαζί με το ζουμί από τη συσκευασία των μυδιών , το αλάτι και το πιπέρι. Όταν το νερό αρχίσει να βράζει ρίχνουμε το ρύζι και τα μύδια, τα οποία πρώτα έχουμε ξεπλένει με άφθονο νερό. Κλείνουμε την κατσαρόλα και βράζουμε για 25 περίπου λεπτά. Τέλος προσθέτουμε τον άνιθο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *