ΥΛΙΚΑ
1/4 Ζαμπόν
1/4/ Κασέρι
1/4 Τυρί
4 Αυγά
3 Ποτήρια Τσαγιού Αλεύρι Κούλα
1 1/2 Μπέικιν Πάουντερ
Λίγο Αλάτι
1 Ποήρι Γάλα
1 Ποτήρι Σπορέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αναμιγνύουμε το σπορέλαιο, το γάλα, το αλάτι και τα αυγά χτυπώντας τα στο μίξερ. Προσθέτουμε το αλεύρι και αναμιγνύουμε στο μίξερ. Τέλος προσθέτουμε το τυρί, το κασέρι και το ζαμπόν στο μίγμα. Έπειτα αδειάζουμε το μίγμα σε φόρμα την οποία έχουμε προηγουμένως αλείψει με βούτυρο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 1 ώρα. Σερβίρεται κρύο .