Δραστηριότητα – Χονδρικό Εμπόριο Λιανικό Εμπόριο

Η εταιρία Αφοι Θ. Γκλαβέρη και Σια ΟΕ ιδρύθηκε στις αρχές του 2009 και δραστηριοποιείτε  στην χονδρική και λιανική εμπορία τροφίμων.

Η εμπορία αλεύρων (κυρίως το Αλεύρι Κούλα) αποτελούσε το βασικό αντικείμενο εργασιών  της εταιρίας, κατά τα πρώτα έτη λειτουργίας.

Με την πάροδο των ετών αναπτύχθηκε η εμπορία ρυζιού αλλά και οσπρίων (εγχώριων και εισαγωγής).

Αργότερα στη γκάμα προϊόντων προστέθηκαν κάποια παράγωγα σιτηρών, καθώς και ποικιλία παραδοσιακών ζυμαρικών.

Τέλος την τελευταία διετία η εταιρία έκανε ένα άνοιγμα στην αγορά των δημητριακών πρωινού, ενώ προγραμματίζει εμπλουτισμό του καταλόγου με κάποιες υπερτροφές, ακολουθώντας την τάση της εποχής για μια πιο υγιεινή διατροφή.

Στην ενότητα προϊόντα της ιστοσελίδας μπορείτε να δείτε αναλυτικά το σύνολο των κωδικών που διαθέτει  η εταιρία μας, καθώς και τις ποσότητες στις οποίες διατίθενται.

Οι βασικές κατηγορίες είναι:

Πελατολόγιο

Το πελατολόγιο της εταιρίας θα μπορούσε να χωριστεί σε τρείς (3) κατηγορίες

  • Αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ και Cash & Carry, (ενδεικτικά Discount Markt, Ελληνικά Μάρκετ, Αραμπατζής, Αφροδίτη) τους οποίους η εταιρία προμηθεύει με το ‘Αλεύρι Κούλα’ (ως Γενικός Αντιπρόσωπος της Αλευροβιομηχανίας Καρανίκα).
  • Μικροπωλητές Λαϊκών Αγορών και Σούπερ Μάρκετ τους οποίους η εταιρία προμηθεύει με όλη τη γκάμα των προϊόντων της
  • Πελάτες Λιανικής τους οποίους η εταιρία μας προμηθεύει με τα βασικά προϊόντα της, κυρίως, σε συσκευασίες των πέντε (5) κιλών.

Στόχο της εταιρίας για τα επόμενα χρόνια αποτελεί η είσοδος στον τομέα των προμηθειών ξενοδοχείων καθώς και παιδικών σταθμών , με τους κωδικούς που ήδη διαθέτει αλλά και με την δημιουργία μικρότερων συσκευασιών (τύπου HORECA).