Το ‘Αλεύρι Κούλα Τύπου 70%’, παράγεται και αυτό από τους Μύλους Καρανίκα, και  είναι αυτό που παράγεται από το καλύτερο 70% του σίτου.

Τα άλευρα του συγκεκριμένου τύπου χρησιμοποιούνται κυρίως στην αρτοποιεία είτε ως κύριο συστατικό, είτε σε συνδυασμό με άλλα άλευρα για την παρασκευή πλήθους αρτοσκευασμάτων.

Είναι ένα φυσικό και πολύ ποιοτικό προϊόν, και βρίσκεται πολύ ψηλά στην προτίμηση των επαγγελματιών του χώρου της αρτοποιίας, καθώς το ψωμί που δίνει είναι ιδιαιτέρως γευστικό.

 

Διατίθεται σε συσκευασίες των 25 Κιλών.